thabp_0019
HVREq_0005
JhyFU_0057
rAbz8_0021_edited
FN43F_0012
TqFhN_0019
wwYUa_0013_edited
Xqrg3_0006
NfrTe_0008
Nssk4_0001
CRDBc_0041
namnlöst-148_edited
1/1

Flowposing och med äkta bakgrunder

Köp enstaka bilder eller paket

Skolfoto

Min idé

Efter att ha fotograferat tiotusentals barn och ungdomar för några av Sveriges största skolfotobolag valde jag att lämna storbolagen bakom mig för att satsa på kundernas bästa och att förädla hantverket. Jag ville leverera en personligare skolfototjänst för dig som är intresserad av en snabb, professionell och prisvärd porträttsession för att passa din familjs behov.

Mitt fokus har varit att ta fram en fototjänst som ska vara en kul upplevelse för barnen och samtidigt vara enkel för dig som förälder att boka in en fototid till att efter fotograferingen beställa precis de bilderna du vill ha.

För att reservera tid

Tryck på knappen nedan så öppnas bokningsformuläret i ett nytt fönster. Välj ett fototillfälle i listan som passar er, välj tid och fyll i formuläret. Klicka på skicka. Har du fler än ett barn måste du fylla i formuläret flera gånger. Du får efteråt en bokningsbekräftelse på mailen.

Corona: För att undvika trängsel ber jag er att lämna 5 minuter mellan er bokning och redan inbokade tider. Om tiderna inte räcker till, kontakta mig så låser jag upp eftermiddagstider. Handsprit kommer finnas på plats.

...och vad händer sen? 

Några dagar efter fotograferingen är bilderna nagelfarna och bearbetade och så snart de är publicerade på min partner Jarockas hemsida skickas inloggningsuppgifter till dig som sms och mail. Då du kan logga in och se alla bilderna och lägga din beställning redan samma dag. 

Bilderna kommer nu inte med min signatur, men de skulle de kunnat göra med tanke på hur stolt jag är över varje bild jag levererar.

Christoffer-Norgren-1-black-hires.png
logo-jarocka-inverted-medium.png