Familjefotografering

Vill du också spara denna tid för alltid – denna tid när barnen fortfarande är barn? Pynta väggarna med bilder på er lyckliga tid tillsammans nu och beroende på vilken stil du gillar så kan du säkert hitta något här som jag kan erbjuda. Så oavsett om du gillar moderna familjebilder med vit bakgrund eller vill hellre få tidlösa klassiska svartvita porträtt eller vill ha bilder på er i naturligt ljus utomhus så finns här ett paket som passar dig.

Så slå slag i saken och boka in familjen eller barnen på en familjefotografering där vi avsätter en stund att fästa er på bild.

Selma0005_edited.jpg

Vitt och modernt med mycket liv och glädje. Jag erbjuder förutom traditionella porträtt också bildkollage om det är små barn med små söta detaljer som exempelvis små händer,  ögon och  och  som kan vara roliga att bevara på bild. 

 

Ca 30-60 minuter.

Ingår gör alla digitala filer och en utskrift i A3 eller två i A4.

Pris:

1695:-

_C4A9529.jpg

Tidlösa svartvita bilder printade på ett skimrande pärlemorspapper, vit syrafri passepartout och en svensktillverkad svart ram blir ett smycke att hänga på vilken vägg som helst

 

Tidsåtgång ca 30-60min beroende på antal personer. Ingår en färdig tavla med bildstorlek A3 med en bild ni själva väljer.

 

Ytterligare tavlor med samma bild eller andra i motsvarande stolek 800:-st. Köper du två extra ingår de digitala filerna (värde 500:- som du kan köpa separat)

Pris:

2995:-

Wigmo_20190914untitled-23.jpg

Välj favoritplats och så möts vi där på en ca 60-90 minuter fotosession. Förutom de klassiska familjeporträtten uppmuntrar jag till lek och interaktioner er emellan för bilder "in the moment" för levande och avslappnade bilder.

 

Bilderna leveras digitalt och du har möjlighet att beställa utskrifter och inramningar upp till A3 efter prislista.

Pris:

2995:-

+20:-/mil

Studio Bas

Utomhus

Studio B&W