Bröllop

På den viktigaste dagen i ert liv vill jag att ni till 110% ska kunna lita på er bröllopsfotograf. Jag bjuder på en rolig fotoupplevelse på bröllopsdagen där jag varvar mina kreativa bildidéer med dokumentärt bildberättande för att ge er det allra bästa att minnas tillbaka till.

Före Bröllopet

Kontakta mig omgående för att kolla tillgänglighet så tar vi det stegvis därifrån. Ni får aktuell prislista över de paket jag erbjuder och ombeds betala handpenning för att säkra er bokning. Det kan vara en god idé att ses över en kopp kaffe eller träffas genom videosamtal om det är så att jag ska följa er under hela bröllopsdagen. Jag brukar alltid ringa någon dag före bröllopet när schemat är spikat och vi har bättre koll på vädret så vi kan snacka ihop oss inför stundande högtidsdag.

Under Bröllopet

Jag är på plats ca 15-30 min före avtalad tid och med mig har jag tonvis av positiv energi, modern kamerateknik och erfarenhet av 10 års dagligt bildskapande så att ni ska bara behöva fokusera på varandra och låta mig fånga gnistan mellan er.

Efter Bröllopet

Oftast skickar jag ett riktigt guldkorn till er redan samma kväll som ni kan använda för att berätta för världen om er kärlek. Sen börjar det stora arbetet för mig som fotograf att ta hand om allt material fångat under dagen och det är

 oftast här som särskiljer den ene fotografens prisnivå till en annan. Även en bra bild kan behöva färgkorrigering och touch-up och har man tusen bilder att gå igenom så tar det tid men vanligtvis är jag klar för digital leverans inom 2 veckor.

Har ni bestämt om hur ni vill göra om ni vill ha dem levererade digitalt, i fotobok eller både och?

Jag lägger dessutom in bilderna i ett digitalt fotoalbum så ni kan erbjuda era gäster att gå in och titta på bilderna.